Pro/kurs

Protimer

Protimer og kurs 2022

Vi ønsker dere velkommen til en ny sesong. Spennende med et nytt team som dere kan lære mer om ved å trykke her.  Trenger du noe hjelp med svingen, vil ha fast opplegg eller ute etter et gavekort er vi her for å hjelpe deg!
Mer informasjon om kurs og protimer kommer snart...
 

Booking av Protimer

Booking av protimer gjøres via din golfbox. Bare å logge seg inn og klikke på undervisning. Deretter trykker du på Hauger Joachim Lange Golf Academy og velg en av proene eller kursene våre. Bekreftelse på bestilling sendes på epost i etterkant. Dersom du ikke får bekreftelse ta kontakt.

Eventuelt send en mail til joachim@haugergolf.no for gavekort eller andre spørsmål.
 

Gavekort

Ønsker du et gavekort på instruksjon eller kurs er det bare å sende en mail til elin@haugergolf.no så fikser hun raskt både faktura og gavekort.

 

Protimepriser

25 min 475,-
50 min 900,-
Fitting/protime med launchmonitor
25 min 500,-
50 min 950,-
 

Custom Fitting

Vi har mulighet til å tilpasse utstyr fra Callaway, Cobra, Ping, TaylorMade og Titleist. Tilpassingen utføres av PGA-utdannede proer, som samtidig kan komme med tips for svingjusteringer i samsvar med utstyret. Vi bruker Foresight launchmonitor som Bryson Dechambeau.
 

Online protimer med V1

Ta kontakt med Joachim dersom dette kan være aktuelt. Protimer kan gis på nettet ved bruk av V1 app, hvor Joachim er registrert PGA pro. 
 

Banespill

Fra kr 1 595,- pr 9 hull. Kan gjøres alene eller gruppe på 3 spillere. Tilbudet må brukes på formiddag og hverdag.
Ta kontakt med oss for mer informasjon om dette. 
 

Teknologi under protime


Foresgiht launch monitor, Ipad og V1 svingprogram, Casio Exilim EX-F1 fotokamera og mange andre hjelpemidler. Vår svingfilosofi er enkel; Keep it simple!

Husk: Kroppen må være avslappet for en god sving og kroppsdeler må begynne å bevege seg i riktig rekkefølge for å få ballen til å gå langt, og ikke minst rett. Vårt mål er å gi deg alle verktøy for at du kan rette opp dine egne feil hvor som helst og når som helst.
Vi setter opp timen slik at den passer deg og ditt nivå. Vi trener spillere på alle nivåer; medlem eller ikke.
 

TPI-program

Dette er et program hvor vi tester dine fysiske bregrensninger (fleksibilitet, limitasjoner og styrke) i sammenheng med golfsvingen. Joachim har fullført alle tre nivåene av denne sertifiseringen/utdannelsen. Du får mulighet til å ta den samme testen som spillerne på touren tar. TPI-utdannelsen er i regi av trenere som har jobbet med spillere som Woods, Mickelson, Weir, Villegas, Faldo, Singh, Donald, Watson, Garcia.
Dette programmet tilbyr: 13 bevegelighetsøvelser som kartlegger områdene hvor din kropp kan bli sterkere og mer fleksibel.

Ut i fra dette tilpasser vi et unikt treningsprogram til deg. Dette vil garantert forbedre din golfsving og generelle helse.

Videoanalyse av svingen din for å se full sammenheng mellom fysiske begrensninger og din nåværende sving. 
Over 80% har problemer med bevegeligheten i hofter og skuldre. 
Over 70% av golfere har vanskeligheter med tilstrekkelig balanse.
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her